Opinie

9,7
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
10
Komfort
9,7
Lokalizacja obiektu
10
Udogodnienia
9,5
Personel
9,4
Stosunek jakości do ceny
9,4

Opinie

    Eudaimonia E.
    pl

    Ocena

    10
    3 czerwca 2018

    Luksus w sercu Kazimierza

    -
    Nie wyobrażałam sobie, że za tak przystępną cenę można w Kazimierzu wynająć luksusowy apartament o krok od rynku. Czysty tak, że można jeść z podłogi. Kompleksowo wyposażony. Przestronny. Komfortowy. Dwa telewizory, wygodne łóżka, pralka, suszarka do ubrań i do włosów, olbrzymie szafy, stylowe wnętrza. Cisza. Kabina prysznicowa, w której nawet płetwal miałby sporo luzu. I przemiła Właścicielka. Dzięki Jej życzliwości mogliśmy zameldować się kilka godzin wcześniej. Dziękujemy!
    pl

    Ocena

    10
    22 maja 2018
    Nie działał telewizor. Na szczęście nie miałyśmy czasu na oglądanie.
    Bardzo dobra lokalizacja, wygodne łóżka, bardzo dobre wyposażenie mieszkania.
    Ludwik Dyner
    pl

    Ocena

    9,2
    16 maja 2018
    lokalizacja
    Sylwia
    pl

    Ocena

    10
    15 maja 2018
    W apartamancie pomyślano o wielu drobiazgach których zwykle nie ma (schodek dla dzieci, mała miska, kostki do zmywarki itp.) Znajdzie się wszystko co jest potrzebne na krótkim wyjeździe.
    Adam
    pl

    Ocena

    10
    15 maja 2018
    Brak
    Wyposażenie mieszkania w pełni zaspokoiło nasze oczekiwania. Komfortowe łóżka, wspaniała lokalizacja.
    Grzegorz
    pl

    Ocena

    10
    27 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adam
    pl

    Ocena

    9,6
    22 lutego 2018

    Rewelacyjnie spędzony czas. Polecam !

    Dla kawoszy kłopotliwym może być brak ekspessu do kawy, choćby przelewowego. To drobny minusik :). Oczywiście w ciągu dnia można skorzystać z oferty pobliskich kawiarni, ale o świcie....
    Znakomita lokalizacja. Piekny widok na kazimierski rynek. Spokój, sprzyjający odpoczynkowi i pracy. Czysty, bardzo dobrze wyposażony obiekt.
    pl

    Ocena

    10
    22 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dymson1
    pl

    Ocena

    10
    5 grudnia 2017
    Lokalizacja
    Ewa MoTak
    pl

    Ocena

    10
    6 listopada 2017
    brak
    nowoczesny wyglad
    N_B_F
    pl

    Ocena

    9,6
    26 października 2017

    Świetna lokalizacja, wysoki komfort idealny apartament dla 4 osób.

    harac77
    pl

    Ocena

    10
    12 września 2017
    Bardzo wysoki standard obiektu.
    Halina
    pl

    Ocena

    10
    24 lipca 2017

    Apartament z widokiem na rynek

    Trochę brakowało ekspresu do kawy
    Czystość i wysoki standard
    Bogdan
    be

    Ocena

    10
    24 lipca 2017

    Tylko tutaj!!!

    Parking w ramach dostępności (nie mieliśmy większego problemu). Przydałoby się kilka więcej szklanek i talerzy, bo przy obecnej ilości przebieg zmywarki jest w połowie pusty lub na szybko trzeba myć ręcznie. Wifi dostepne tylko w salonie.
    Wzorowe mieszkanie. Świetnie zaprojektowane i wykończone ze smakiem. Wysoki standard urządzeń i armatury. Kompleksowe wyposażenie od przypraw po proszek do prania. Suszarka do ubrań- tego nie znajdziesz nigdzie indziej :-). Miejsce parkingowe. Restauracja na parterze godna polecenia. Praktycznie przy Rynku.
    Agnieszka
    pl

    Ocena

    9,6
    20 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl

    Ocena

    10
    13 lipca 2017
    Świetne miejsce. Żadnych zastrzeżeń.
    Adam
    pl

    Ocena

    10
    13 lipca 2017
    Bardzo ładny, zadbany i dobrze wyposażony apartament
    cz

    Ocena

    6,7
    11 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sylwia
    pl

    Ocena

    10
    31 maja 2017

    Świetny wybór! Polecam!

    Mieszkanie świetnie zlokalizowane i wyposażone w wysokiej klasy sprzęt (jest nawet suszarka do ubrań, a armatura w łazience to Villeroy & Boch, mega czyste, a obsługa jest przemiła. Nie było żadnego problemu z zaparkowanie dwóch samochodów. Już zarezerwowałam na kolejny pobyt weekendowy w Kazimierzu.
    Krzysztof
    pl

    Ocena

    10
    29 maja 2017
    Lokalizacja, blisko do rynku oraz Wisły. Sklepy w pobliżu (możliwość zrobienia szybkich zakupów np na śniadanie). W nocy cicho, zero hałasów. Dobry kontakt z właścicielem.
Ładowanie opinii